Levertijden

Leuk dat je interesse hebt in onze voortenten en luifels. Hier wat info over de levertijden en het bestellen.

Wanneer je bestelt dan zullen wij jouw order verwerken in 1 tot 3 werkdagen. Daarna hanteren we de levertijd van de leverancier.

Voortenten, luifels en accessoires levertijd

Er zijn talloze voortenten en luifels beschikbaar, in diverse maten en kleuren. Om deze reden maken we gebruik van de voorraad van onze leveranciers. Bij een bestelling zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van het gewenste artikel met het juiste frame, wat de levertijd bepaalt. Zodra je bestelling binnen is, doen we ons uiterste best om deze snel te verwerken en geven we je een inschatting van de levertijd. Voor specifieke informatie kun je altijd vooraf contact met ons opnemen.

Unico voortenten en luifels levertijd

De Unico voortenten en luifels staan bekend om kwaliteit en maatwerk. Om ervoor te zorgen dat je een perfect passend product krijgt, vragen we om volledige caravangegevens (caravanmerk, type, bouwjaar en type as) bij je bestelling. Omdat Unico maatwerk levert, kunnen we helaas geen standaard levertijden vooraf vaststellen. Zodra we je bestelling hebben, beginnen we direct met de verwerking van je order.

We begrijpen dat wachten op maatwerk geduld vergt, maar geloof ons, de kwaliteit en perfecte pasvorm zijn de wachttijd meer dan waard. Als je vragen hebt over je bestelling of de levertijd, staan we paraat om je te helpen. Bedankt voor het vertrouwen in onze merken en producten. We kijken ernaar uit om jou een voortent of luifel te bieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Heb je nog vragen? Gebruik dan onderstaand formulier.